UUSI kuusi kuukautta kestävä kasvuryhmä aloittaa syksyllä 2022. HUOM! ajankohta muuttunut. Kyselyt ja alustavat paikkavaraukset yhteyslomakkeen kautta.

Ryhmätapaamisten päivämäärät: Seurailemme tarkasti pandemiatilannetta ja päivämäärät selkiytyvät kevään aikana. Ryhmän aloitusajankohta siirtyy kuitenkin syksyyn.

Paikka: pääkaupunkiseutu (tarkemmat tiedot lähempänä kurssia).

Ryhmään haku: matkallanakyvaksi@gmail.com / yhteydenottolomakkeella

Kuvaile muutamalla lauseella miksi tämä kasvuryhmä kutsuu juuri sinua.

HUOM! Ryhmään on rajattu osallistujamäärä, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jos kurssi sydäntäsi kutsuu.

Huomioithan myös, että ilmoittautuessasi sitoudut koko kuuden kuukauden matkaan, eli sitoudut maksamaan koulutuksen kokonaisuudessaan, vaikka et joka kerta pääsisikään mukaan (ei koske alustavia kyselyjä & paikkavarauksia, jotka on tehty ennen tarkempien kurssipäivämäärien selkiytymistä).

Peruutusehdot: ilmoita mahdollisesta peruutuksesta viimeistään 2 viikkoa ennen ryhmän alkua. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan koulutuksen ensimmäisen kuukauden osalta.

Hinta:

Yksityinen: 349 € (sis. alv 24 %) / kk

Yhteensä 2094 €

Yritys: 349 € (plus alv 24 %) / kk

Yhteensä 2596,55 €

Koulutus on mahdollista maksaa yhdessä erässä tai kerran kuukaudessa. Koulutuksen voi myös saada työnantajan maksettavaksi kokonaan tai osin työnantajasta riippuen. Koulutus lisää rakentavan vuorovaikutuksen välineitä, syventää itsetuntemusta ja vahvistaa siten työssä jaksamista, sekä tarjoaa työkaluja huipputiimin rakentamiseen.

Hinta sisältää:

– Syväluotaavat ryhmätapaamiset kerran kuussa

– 2 kouluttajan monipuolisen asiantuntemuksen ja tuen

– Harjoitukset työstettäväksi tapaamisten välillä, sekä kirjalliset tehtävät kirjasuosituksineen

– Oman suljetun Matkalla Näkyväksi -facebook-ryhmän, jossa voit saada vertaistukea omalle matkallesi

Yhteinen puoli vuotta kestävä matka koostuu kuudesta teemasta ja jokaisella tapaamiskerralla syvennymme aina yhteen teemaan kerrallaan, jotta kokemus on mahdollisimman monitasoinen sekä oivalluttava, ja antaa konkreettisia välineitä omaan arkeen.
1. VOIMAUTTAVA VUOROVAIKUTUS – VÄYLÄ LUOTTAMUKSEEN

Mistä motiivista käsin kommunikoin? Pidänkö itseäni kielteisyydellä turvassa? Kuuntelenko vastatakseni vai aidosti ymmärtääkseni? Itsensä johtaminen sydäntietoisuudesta käsin – vapaudu ihmissuhdepeleistä. Terve itsekkyys hyvinvoinnin pohjana. Sitoutuminen omaan onnellisuuteen.

2. TUNTEIDEN KOHTAAMISEN VOIMA

Tunnetyöskentely; viestit tunteiden takana, tunteet kehossa, rakentava tunneilmaisu. Tunteiden kohtaamisen tärkeys. Häpeä ja haavoittuvuus aidon yhteyden luomisen pohjana; me kaikki olemme ehjiä ja voimakkaita, mutta myös rikkinäisiä ja heikkoja – meissä kaikissa on häpeää. Pelkojen takana ovat usein suurimmat unelmat. Uskallus antautua elämän virtaukselle ja muutokselle – oma potentiaali täyteen käyttöön. Varjot näkyviksi rakkaudella – tie vapauteen.

3. TARPEET & RAJAT

Omien tarpeiden tunnistaminen ja sanoittaminen. Vapaudu epäsuorasta tarveilmaisusta. Inhimillinen tarvitsevuus versus epäterve riippuvuus. Rakentava aggressio elämänvoimana. Myötätuntoinen ei – rakkaudelliset rajat ja mitä sillä tarkoitetaan. Passiivis-aggressiivisuudesta avoimuuteen – astu omaan voimaasi.

4. SISÄISET MINUUDEN TILAT

Miten kasvattaa sisäisen viisaan vanhemman minuuden tilaa, sekä tukea sisäistä kipuilevaa lastaan myötätunnosta käsin. Miten vapauttaa näkymätön näkyväksi; sisäisen lapsen kohtaamisen transformoiva voima. Kukaan ei voi sinua hylätä, jollet itse hylkää itseäsi.

5. USKOMUKSET & SISÄISET KÄSIKIRJOITUKSET

Sukupolviketjun vaikutus omaan elämään. Alitajuisten, mieltä rajoittavien uskomusten tunnistaminen ja purkaminen; riitänkö, kelpaanko, tulenko hyväksytyksi, uhriutuminen, kärsimys ja sen arvo, huolienergia, vaatimusenergia, kiltin ihmisen kasvatusmalli, ylivastuullisuus, alivastuullisuus, sokeat pisteet.

6. INTUITIO, SYDÄNYHTEYS & AUTENTTINEN LÄSNÄOLO

Päästä sydämeen – mielen ja sydämen yhteistyön vahvistaminen & hyödyt. Miten asettua sydänyhteyden äärelle. Alitajunnan syvätieto kompassina itsetuntemuksen syventämiseen. Kuinka kulkea kontrollista sallimiseen? Kuinka uskallan vahvemmin luottaa sieluni ohjaukseen?

Menetelminä tällä kokonaisvaltaisella matkalla omaan ihmisyyteen käytämme mm. kehoyhteys- ja hengitysharjoituksia, transaktioanalyysia, luovaa kirjoittamista, mielikuva/rumpumatkoja, improvisaatiota, skeematerapiaa, meditaatioita, intuitiivista piirtämistä, energiatyöskentelyä, luontoyhteyden vahvistamista, sekä oman kasvutarinan tutkimista.

Matkaeväinä on tutkimustietoa mm. sosiaalisesta neurotieteestä ja käyttäytymistieteestä yhdistettynä omakohtaisten kokemusten tuomaan viisauteen. Mukana matkassa kulkevat käsi kädessä teoria, intuitio ja käytäntö.Matkan tavoitteena on avata ikkuna omaan sisäiseen viisauteesi, jotta pääset integroimaan kaiken sen mikä sinussa jo on mahdollisimman selkeästi omaan elämääsi. Elämään elämääsi täydesti aitona Sinuna!

KASVURYHMÄSTÄ SANOTTUA

Osallistuessani Matkalla Näkyväksi -kurssille en aavistanut miten järisyttävällä tavalla se tulisi vaikuttamaan psyykeeni. Jouduin kohtaamaan pahimmat pelkoni ja häpeän, joita olin visusti vältellyt käsittelemästä. Sukulinjoissa tapahtuneitten asioitten merkitys oman minäni rakentumisessa oli armollinen oppi. Rakkaus ja ymmärrys sisälläni hoivaa tarvitsevaa pikkutyttöä kohtaan kasvoi. Outi Mäenpään ja Nona Peuransolan osaavissa ja lempeissä käsissä oli turvallista sukeltaa sellaiselle matkalle, jonka anti on vertaansa vailla. Suosittelen kurssia lämpimästi.

Nina Mikkonen

Teidän kurssi oli mahtava matka. Opin paljon itsestäni ja sain rohkeuden laittaa sen prosessin käytäntöön, josta olin haaveillut pitkään. Kirjasuositukset olivat loistavia. Kurssinvetäjinä olette todella taitavia, sydämellisiä ja läsnäolevia. Saitte luotua luottamuksellisen ilmapiirin ryhmään ja koin hyväksyntää ja välittämistä. Rumpumatkat olivat huikeita. Minussa heräsi sellaisia henkisyyden siemeniä, joita en aikaisemmin tiennyt olevan edes olemassa. Olen enemmän oma itseni kuin ennen kurssia. Olen sinut haavoittuvuuden ja häpeän tunteiden kanssa. Hyväksyn itseni juuri tällaisena ja pidän itsestäni enemmän. Opin, että oma hyvinvointi on asia, josta en voi neuvotella kenenkään kanssa. Kiitos <3.

Nainen, 36 v. Helsinki

Lämpimästi tervetuloa – Sinä olet upea juuri sellaisena kuin olet. Rohkene Näkyä!