Tulossa: Uusi kuuden kuukauden ryhmä aloittaa yhteisen matkansa 2024

Ryhmään haku & tiedustelut: matkallanakyvaksi@gmail.com / yhteydenottolomakkeella

Päivämäärät: 23.-24.3., 21.-22.4., 25.-26.5., 15.-16.6., 10.-11.8. & 7.-8.9. klo 11-17

Paikka: Idyllisessä Mathildedalin ruukkikylässä Teijon kansallispuiston kupeessa

HUOM! Ryhmään on rajattu osallistujamäärä, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin.

Huomioithan myös, että ilmoittautuessasi sitoudut koko matkaan, eli sitoudut maksamaan koulutuksen kokonaisuudessaan, vaikka et joka kerta pääsisikään mukaan (ei koske alustavia kyselyjä & paikkavarauksia, jotka on tehty ennen tarkempien kurssipäivämäärien selkiytymistä).

Peruutusehdot: ilmoita mahdollisesta peruutuksesta viimeistään 2 viikkoa ennen ryhmän alkua. Muussa tapauksessa sitoudut maksamaan koulutuksen ensimmäisen kuukauden osalta.

Tämä matka on sinulle, joka olet halukas kantamaan vastuun omasta kasvupolustasi ja kehittämään itsereflektiotaitoasi. Haluat nauttia elämästäsi ja astua täydesti oman elämäsi pääosaan!

Hinta:

Yksityinen: 350 € (sis. alv 24 %) / kk

Yritys: 350 € (plus alv 24 %) / kk

Koulutus on mahdollista maksaa yhdessä erässä (koko vuosi) tai kerran kuukaudessa. Koulutuksen voi myös saada työnantajan maksettavaksi kokonaan tai osin työnantajasta riippuen. Koulutus lisää rakentavan vuorovaikutuksen välineitä, syventää itsetuntemusta ja vahvistaa siten työssä jaksamista, sekä tarjoaa työkaluja huipputiimin rakentamiseen.

Hinta sisältää:

– Syväluotaavat ryhmätapaamiset kerran kuussa la-su

– 2 kouluttajan monipuolisen asiantuntemuksen ja tuen

– Harjoitukset työstettäväksi tapaamisten välillä, sekä kirjalliset tehtävät kirjasuosituksineen

– Oman suljetun Matkalla Näkyväksi -facebook-ryhmän, jossa voit saada vertaistukea ja kannustusta omalle matkallesi

Ryhmäprosessi antaa konkreettisia välineitä omaan arkeen. Seuraavat teemat muodostavat matkan rungon:

1. RAKENTAVA VUOROVAIKUTUS – VÄYLÄ LUOTTAMUKSEEN

Mistä motiivista käsin kommunikoin? Pidänkö itseäni kielteisyydellä turvassa? Kuuntelenko vastatakseni vai aidosti ymmärtääkseni?

2. TUNTEIDEN KOHTAAMISEN VOIMA

Tunnetyöskentely; viestit tunteiden takana, tunteet kehossa, rakentava tunneilmaisu. Häpeä ja haavoittuvuus aidon yhteyden luomisen pohjana.

3. TARPEET & RAJAT

Omien tarpeiden tunnistaminen ja sanoittaminen. Inhimillinen tarvitsevuus versus epäterve riippuvuus. Rakentava aggressio elämänvoimana.

4. SISÄISET MINUUDEN TILAT

Sisäinen viisas vanhempi tukena haastavissa tilanteissa. Sisäisen lapsen kohtaamisen hoitava voima.

5. USKOMUKSET & SISÄISET KÄSIKIRJOITUKSET

Sukupolviketjun vaikutusten ymmärtäminen omassa elämässä. Rajoittavien uskomusten tunnistaminen ja vapauttaminen.

6. VIISAS INTUITIO

Intuitiivinen syvätieto kompassina itsetuntemuksen syventämiseen. Luottamus oman intuition voimaan.

RYHMÄN HYÖDYT
  • vapaudut elämään täydemmin omannäköistä elämää
  • ymmärrys omista toimintamekanismeistasi vahvistuu
  • terveet rajasi vahvistuvat
  • yhteys itseesi ja toisiin vahvistuu
  • opit kommunikoimaan rakentavasti – myös haastavissa vuorovaikutustilanteissa

Menetelminä tällä kokonaisvaltaisella matkalla omaan ihmisyyteen käytämme mm. kehoyhteys- ja hengitysharjoituksia, transaktioanalyysia, luovaa kirjoittamista, mielikuva/rumpumatkoja, improvisaatiota, skeematerapiaa, meditaatioita, energiatyöskentelyä sekä oman kasvutarinan tutkimista.

Matkaeväinä on tutkimustietoa mm. sosiaalisesta neurotieteestä ja käyttäytymistieteestä yhdistettynä omakohtaisten kokemusten tuomaan viisauteen. Mukana matkassa kulkevat käsi kädessä teoria, intuitio ja käytäntö. Matkan tavoitteena on avata ikkuna omaan sisäiseen viisauteesi, jotta pääset integroimaan kaiken sen mikä sinussa jo on mahdollisimman selkeästi omaan elämääsi. Elämään elämääsi täydesti aitona Sinuna!

RYHMÄSTÄ SANOTTUA

Osallistuessani Matkalla Näkyväksi -kurssille en aavistanut miten järisyttävällä tavalla se tulisi vaikuttamaan psyykeeni. Jouduin kohtaamaan pahimmat pelkoni ja häpeän, joita olin visusti vältellyt käsittelemästä. Sukulinjoissa tapahtuneitten asioitten merkitys oman minäni rakentumisessa oli armollinen oppi. Rakkaus ja ymmärrys sisälläni hoivaa tarvitsevaa pikkutyttöä kohtaan kasvoi. Outi Mäenpään ja Nona Peuransolan osaavissa ja lempeissä käsissä oli turvallista sukeltaa sellaiselle matkalle, jonka anti on vertaansa vailla. Suosittelen kurssia lämpimästi.

Nina Mikkonen

Teidän kurssi oli mahtava matka. Opin paljon itsestäni ja sain rohkeuden laittaa sen prosessin käytäntöön, josta olin haaveillut pitkään. Kirjasuositukset olivat loistavia. Kurssinvetäjinä olette todella taitavia, sydämellisiä ja läsnäolevia. Saitte luotua luottamuksellisen ilmapiirin ryhmään ja koin hyväksyntää ja välittämistä. Rumpumatkat olivat huikeita. Minussa heräsi sellaisia henkisyyden siemeniä, joita en aikaisemmin tiennyt olevan edes olemassa. Olen enemmän oma itseni kuin ennen kurssia. Olen sinut haavoittuvuuden ja häpeän tunteiden kanssa. Hyväksyn itseni juuri tällaisena ja pidän itsestäni enemmän. Opin, että oma hyvinvointi on asia, josta en voi neuvotella kenenkään kanssa. Kiitos <3.

Nainen, 36 v. Helsinki

Lämpimästi tervetuloa – Sinä olet upea juuri sellaisena kuin olet. Rohkene Näkyä! Ota yhteyttä ja kysy lisää.